Cel mai avantajos credit de nevoi personale >5 ani

Cat de greu este sa gasesti, sa alegi si sa obtii cel mai avantajos credit de nevoi personale? Iti spun clar: foarte greu, dar nu imposibil. Iata cum !

Cum gasesti cel mai avantajos credit de nevoi personale

1. Problema ta cea mai mare este urgenta, adica te grabesti? Ce cauti de fapt este un credit rapid.

2. Te intereseaza cel mai mult sa obtii o suma mare sau foarte mare? Esti in cautarea unui credit bancar.

3. Cel mai mult de streseaza costurile? Ce doresti este un credit ieftin.

4. Temerea ta cea mai mare este marimea ratei? Atunci cauti un credit nevoi personale pe 5 ani sau mai mult.

Inearca sa descoperi elementul care te intereseaza cel mai mult. Daca il gasesti, combina inca unul sau doua elemente. Daca iti iese, se poate spune ca ai gasit cel mai avantajos credit de nevoi personale.

Cum alegi cel mai bun credit pentru nevoi personale?

Ai doua variante. Fie mergi la un broker de credite – dar asta te limiteaza in general la creditele oferiyte de bancile cu care acel broker are contracte. Fie te uiti in cele patru criterii de mai sus, il alegi pe cel in care te incadrezi cel mai bine, dupa care alegi si al doilea criteriu ca importanta. Acum cel putin vei avea idee unde sa cauti. Le vom lua pe rand:

1. Credit rapid gasesti la IFN-uri (institutii financiare nebancare). Dar inainte sa te grabesti sa cauti acolo, trebuie sa stii ca au aparut si cateva oferte de credit rapid bancar (vezi in link detalii).

2. Credite bancare pentru nevoi personale acorda toate bancile, conditiile de acordare sunt aproape la fel peste tot. Singurele diferente majore sunt la capitolul dobanda.

3. Credite ieftine sunt de doua feluri. Credite ifn cu dobanda zero (promotii la primul contract). De departe cele mai ieftine credite, dar sumele sunt mici si doar pe 30-35 de zile. Apoi vin creditele bancare cu reduceri si avantaje, in general date la virarea salariului in cont la acea banca.

4. Credite pe perioade mai lungi de 5 ani exista doar in conditii speciale: vezi refinantare credit nevoi personale pe 10 ani – gasiti in textul trimiterii singurele 3 categorii de credite nevoi personale pe 10 ani la care legea da voie. MUlte reclame iti prezinta cel mai avantajos credit de nevoi personale pe 10 ani sau mai mult, dar serios, este vorba in mod clar de fapt despre credite ipotecare (in afara de cele trei categorii – vedeti textul din link).

Cum se obtine cel mai potrivit credit nevoi personale?

cel mai avantajos credit de nevoi personaleDepinde de ce ati ales mai sus. Conditiile la IFN-uri sunt lejere si foarte usor de depasit. La banci insa, desi e mai greu de primit aprobare, cel putin este la feld e greu (sau de usor) la toate. Mentiune speciala – daca va grabiti, e bine de stiut ca mai toate bancile deja pot da credite cu buletinul. Dar nu va lasati pacaliti de numele asta: tot trebuie sa aveti venituri, iar banca va verifica clar si de nepacalit, direct la ANAF.

Una peste alta, va intoarceti la prima enumerare – cele patru puncte. Apoi vedeti in functie de ales lista a doua, tot in patru puncte. Si dupa ce stiti deja ce aveti de cautat, lista ofertelor este deja suficient de restransa pentru a fi de ajuns un tabel de comparatie intre cele 5-6 oferte acceptabile si potrivite.

Nu va grabiti sa va luati dupa reclame sau dupa liste de oferte de care netul este plin. Luati site de banca cu site de banca, treceti datele dorite prin calculator de credite. Notati pe fiecare intr-un tabel si la sfarsit comparati.

Reguli de respectat la un credit de consum

Nu luati credit pentru lux sau fleacuri. Nu cereti mai mult decat aveti nevoie. Nu cheltuiti mai mult decat va puteti permite. Nu confundati investitia cu consumul. Nu va feriti de datorii lasand lucruri importante nefacute. Nu lasati costul “casei” – rate plus intretinere plus investitii sa fie mai mare de o treime din ce castigati. Nu considerati masina ca fiind o investitie, decat daca va faceti afacerea cu ea. Nu uitati sa puneti in balanta si timpul propriu la orice analiza faceti.

 

Acest articol a fost citit de 1,466 vizitatori.


GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551