Credit nevoi personale cu ipoteca Confident

Este tot un credit pentru acoperirea nevoilor personale, diferenta fiind aceea ca perioada de creditare poate fi de pana la 30 de ani, iar garantarea creditului se face prin ipotecarea unui bun imobil aflat in proprietatea solicitantului si/ sau a unei terte persoane.

Prin CONFIDENTnu mai trebuie sa pierzi timp, sa mergi la banci pentru a afla cea mai buna oferta. Aplica acum sau ia lagatura cu un consultant si creditul va fi mult mai simplu si ma ieftin pentru tine: Aplica acum – Credit nebancar prin telefon!

Beneficiari: orice persoana fizica romana sau straina in varsta de cel putin 18 ani si care indeplineste toate criteriile de eligibilitate impuse de catre banca.

Destinatie: acoperirea tuturor cheltuielilor de tip nevoi personale, respectiv finantarea rapida si usoara a oricarui tip de cheltuiala, fara nici un document justificativ.

Avantaje:

– solicitarea de credit se face pe loc, in baza documentatiei complete a creditului, iar raspunsul pentru credit se primeste in maxim 5 zile,

– pentru a putea imprumuta o suma mai mare se pot aduce la calcularea veniturilor si coplatitori, care nu trebuie sa fie neaparat membri ai familiei sau sa aiba acelasi domiciliu cu solicitantul de credit,

– nu se solicita avans si nu se solicita documente justificative privind utilizarea creditului,

– documentatie minima, simplificata, unele banci acceptand doar extrasul pentru cardul pe care se primesc drepturile salariale,

– efort financiar minim prin durata mare de creditare, ca si prin alegerea celei mai bune oferte de finantare,

– economie de timp, fara deplasarea la banca decat sa-ti ridici banii,

– posibilitatea ca si pensionarii, inclusiv cei pe caz de boala (in unele cazuri) sa acceseze un credit de nevoi personale.

Moneda de acordare: RON, EUR, USD, CHF

Valoare maxima: nu exista o valoare maxima, acesta fiind data, pe de o parte, de veniturile solicitantului si coplatitorilor, iar pe de alta parte de valoarea garantiei.

Gradul de indatorare: in functie de fiecare societate bancara, maxim 70%, luindu-se in calcul toate celelalte obligatii de plata ale solicitantului.

Dobanda: doar apeland la un consultant CONFIDENT, iti putem alege cea mai buna oferta de pe piata pentru dobanda.

Comisioane: comisioanele se pot retine din credit, nefiind necesara detinerea acestora la acordarea creditului. De asemenea, tot printr-un consultant CONFIDENTvei plati cele mai mici comisioane si vei avea reducere la alte comisioane.

Conditii de eligibilitate: apeland la un consultant CONFIDENTsursele tale, care pot fi luate in calcul, pot fi multiple, in sensul in care se poate face un cumul de venituri fie pe familie fie cu alti coplatitori externi.

De asemenea, sursele de venituri pot proveni din:

– salarii, inclusiv pentru cei angajati pe perioada determinata,

– pensii, inclusiv pensiile de boala, in functie de gravitatea acesteia, intr-o proportie de maxim 80%,

– drepturi de autor,

– chirii, intr-o proportie de maxim 80%,

– venituri realizate in strainatate,

– venituri din profesii liberale,

– venituri din depozite bonificate,

– orice alt tip de venit pentru care se poate face dovada cu documente justificative.

Elemente caracteristice:

– bunul cu care se doreste garantarea trebuie sa aiba cadastru si intabulare, sa nu fie grevat de sarcini, si sa poata fi admis in garantie (sa nu fie dobandit in baza Legii 10 sau a Legii 112, inainte de termenul de 10 ani conform legii). Aplica acum la un consultant CONFIDENT si poti beneficia de consultanta pentru alegerea bunului cu care sa poti garanta.

– inainte de angajarea creditului se face o polita de asigurare pentru bunul admis in garantie, cu cesionarea drepturilor de incasat in favoarea bancii. Doar printr-un consultant CONFIDENT poti avea cele mai mici costuri pentru polita de asigurare.

– la unele societati bancare angajarea creditului se poate face in aceeasi zi in care se semneaza actele de ipoteca. Prin CONFIDENT poti primi sprijinul in alegerea unui notar care sa autentifice documentele de ipoteca si sa poti beneficia in termenul cel mai scurt de credit.

Acest articol a fost citit de 93 vizitatori.


GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551