Credit rapid online nebancar

Creditele rapide IFN nu inseamna numai pana la salariu, doar cu buletinul si foarte scumpe. Exista multe oferte pentru un credit rapid online nebancar pe termen lung cu dobanda acceptabila.

In articolele anterioare am prezentat in detaliu cum se apeleaza la un imprumut telefonic rapid nebancar. Acum ne axam pe ofertele online. Sunt cele mai rapide pentru ca prin telefon nu se pot verifica actele, online insa da. Online se pot trimite fisiere scanate sau fotografii ale actelor. De asemenea, se pot completa direct formulare online.

In plus, la o cerere online de imprumut totul este scris clar si verificat, in timp ce la telefon se mai intampla sa se inteleaga gresit o litera sau chiar un cuvant.

Credit rapid online nebancar pentru nevoi personale

Cel mai raspandit credit este cel de nevoi personale. In sistemul bancar creditele ipotecare sau cele cu destinatie imobiliara, au o pondere insemnata. Spre deosebire, in oferta de credite IFN acestea au o acoperire mult mai redusa. Pe scurt, cele mai multe credite nebancare – cu atat mai mult cele rapide online, sunt pentru nevoi personale.

Dar aceste credite pentru nevoi personale sunt diferite in functie de destinatia banilor? In general nu, insa anumite categorii speciale de nevoi personale beneficiaza de oferte speciale. Uneori ofertele sunt diferentiate la acelasi IFN. Alteori, pur si simplu se poate apela la IFN-uri specializate in anumite categorii de cerinte. Printre aceste oferte speciale regasim creditele pentru studenti, imprumuturile pentru pensionari, creditele medicale si multe altele. Mai este o categorie mai speciala asemenea oferte: agricultura. Despre acest aspect vom discuta in continuare.

Imprumuturi nebancare pentru agricultori

Un domeniu foarte putin dezvoltat in prezentarile site-urilor de specialitate, aproape neatins de catre ziare, dar totusi atat de important: finantarea agriculturii. Sigur, se vorbeste enorm despre subventii si despre ofertele bancilor, dar de ce aproape nimic despre activitatea IFN-urilor?

Multi dintre cei care scriu traiesc inca cu impresia ca fermierii – sau de ce sa nu le spunem pe numele pe care il cunosc ei: taranii agricultori, adevaratii tarani, nu stiu nici carte, nici sa socoteasca, daramite sa foloseasca un telefon pe internet. Imensa greseala, internetul mobil a ajuns peste tot, multi din oamenii cinstiti si muncitori de la tara stiu mai bine ca multi oraseni cum sa completeze o cerere simpla.

Atunci, cine ii ofera fermierului un credit rapid online nebancar pentru a-si finanta pe termen scurt sau mediu nevoile sale? Vom gasi doua categorii mari de ofertanti: IFN-urile specializate, pe de o parte, si CAR-urile. Casele de Ajutor Reciproc – CAR, sunt la randul lor Institutii Financiare Nebancare – IFN-uri cu statut special. Marile diferente dintre un IFN clasic si un CAR sunt:

Patronii societatii nebancare

  • capitalul IFN-urilor apartine patronilor.
  • capitalul CAR-urilor apartine membrilor acestuia, in cazul nostru – agricultorii inscrisi care cotizeaza.

Clientii – beneficiarii de credite

  • la IFN poate apela orice cetatean care indeplineste cerintele obligatorii.
  • la un credit nebancar CAR poate apela orice membru al acelui CAR.

Conditiile de acordare si costurile imprumutului

  • creditele IFN se acorda in termenii impusi de catre patroni, astfel incat sa asigure buna functionare a societatii, sa acopere riscurile inerente si sa aduca profit.
  • imprumuturile la CAR se acorda in cele mai bune conditii pentru membrii acestuia, ei fiind in fapt patronii.

credit rapid online nebancar pentru agricultoriDe ce am scris atat, aparent pe langa subiect? Pentru ca e ceva ce trebuie inteles: daca iti faci iarna caruta si vara sanie, vara ai caruta si iarna ai sanie. Daca nu le faci din timp, nu e vorba ca n-o sa le mai faci, dar o sa te scote sigur mult mai mult. Nimic nu este mai usor decat sa intri pe net de pe telefon si sa faci o cerere pentru un credit rapid online nebancar. Dar dobanda va fi dobanda.

Cum am zis de la inceput, nu tate imprumuturile nebancare sunt ingrozitor de scumpe, dar chiar si cele mai ieftine vor fi cu mult mai scumpe decat un credit luat de la CAR-ul unde esti inscris. Asa ca fa-ti omule iarna caruta: inscrie-te la un CAR special pentru agricultori, din zona unde locuiesti, ca sunt peste tot. Fa-o cand nu te ard nevoiele, si-o sa ai bani rapid cand o sa-ti trebuiasca. Si sigur o sa-ti trebuiasca.

Unde gasesti oferta aproape de tine?

Nu o sa lungim aici cu lista de IFN-uri. Avem pe celalat website specialiat lista completa a IFN-urilor din intreaga tara. Mergeti acolo, alegeti judetul, si apoi cautati localitatea voastra. Sigur, in cele mai multe situatii, daca vorbim de agricultori, va trebui sa cautati cel mai apropiat oras. Dar tot garantat va scutim astfel de cateva ore de cautari, telefoiane si stress.

Acest articol a fost citit de 139 vizitatori.


GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551