Credit urgent in cateva ore

Adevaratele riscuri ale unui credit urgent IFN ce se obtine in maxim cateva ore: cum poti sa te feresti de banii usor de luat cu imprumut si unde sunt cele mai mici dobanzi?

Cu cat mai usor de luat este un credit, cu atat mai mari sunt riscurile ca acesta sa va aduca necazuri. Exemplificasem deja pe situatii concrete de credite nebancare prin telefon – acum vom trece la cazurile mult mai dese: credit urgent in careva ore prin IFN. O mica notita: daca va plictisiti cu cititul, nu inchideti. Mergeti al sfarsitul textului sa vedeti direct Riscurile. Sunt doar trei randuri.

Cate ore dureaza un credit urgent?

Daca suntem in situatia de a alege intre un credit urgent acordat de un IFN si un credit bancar de la o Institutie Bancara, pentru a face alegerea corecta ar trebui sa stim urmatoarele: Un semenea credit de la un IFN poate fi obtinut de regula in aproximativ doua ore.

Daca ai varsta peste 18 ani, un venit stabil din salariu sau pensie, o adresa de e-mail valabila si un numar de telefon personal, cardul tau de salariu poate fi alimentat cu un credit urgent in cateva ore, cu sume intre 500 si 3000 lei. Banii pot fi retrasi de la bancomat sau folositi pentru plati la comercianti sau pe internet. Dobanda la credit este de 1,20% pe zi iar perioada de creditare pana la 45 de zile.

Exemplu oferta

Pentru a accesa un credit rapid IFN de la Viva Credit trebuie sa ai peste 21 de ani, un venit stabil din salariu, pensie sau PFA si un cont bancar cu un card atasat. Actele necesare sunt o copie CI si un extras de cont bancar al cardului de salariu pe ultima luna. La primul credit poti imprumuta maxim 1000 lei. Dobanda creditului este de 1,20% pe zi, iar dobanda penalizatoare este de 1,25% pe zi. Primul credit este fara dobanda. De pidla, un imprumut de la Viva Credit poate fi luat si cu istoric negativ la Biroul de Credit.

Creditul poate fi rambursat anticipat, fara comisioane. Poti solicita refinantarea cu cinci zile inainte de scadenta. Nu sunt necesare garantii sau giranti. Durata de acordare a unui credit urgent este de cateva ore la primul credit si de maxim o ora la creditele urmatoare.

Alternativa credit bancar

credit online rapid ifn - alternativa bancaraUn credit bancar pentru nevoi personale se acorda cu sau fara garantii, in functie de politica bancii care il acorda. Creditul poate fi obtinut in cateva zile, dupa verificarea si aprobarea dosarului de credit contra unui comision.

Bancile sunt mult mai stricte decat IFN-urile in privinta veniturilor pe care trebuie sa le ai si a documentelor doveditoare. Sumele care pot fi accesate la un credit bancar sunt mult mai mari si ajung la un credit pentru nevoi personale la 20000 euro. Dobanzile percepute la un credit bancar sunt infinit mai mici in comparatie cu cele solicitate de IFN-uri, iar perioada de creditare se stabileste in ani si nu in zile.

Creditul practic BT de la Banca Transilvania poate fi accesat pentru sume intre 5000 si 20000 euro, pe o perioada de cinci ani, fara comision de analiza si cu o asigurare de viata gratuita inclusa. Produsul are doua variante de dobanda: 9,9% daca primesti salariu intr-un cont BT si 10,9% daca nu primesti salariu intr-un cont BT. Poti rambursa anticipat creditul cu un comision de 1% daca perioada de rambursare este peste un an si de 0,5% daca perioada de rambursare este sub un an.

Pentru a obtine un credit bancar de la Banca Transilvania este necesar sa ai venituri permanente, sa nu ai restante la alte credite, sa ai cetatenie romana si varsta de maxim 70 de ani la sfarsitul perioadei de creditare. Documentele necesare sunt actele de identitate pentru sot/sotie, codebitori, iar daca nu incasezi salariu intr-un cont BT si adeverinta de venit.

Riscuri

Trei randuri mici, simple, dar merita citite, legate de riscurile legate de un credit urgent IFN.

Primul risc:riscul de lacomie. E atat de usor si de rapid, incat iei bani de care nu ai cu adevarat nevoie. Practic poti sa ajungi cu mari sume in cont, ba chiar sa le si cheltui, fara sa te fi ridicat o secunda de pe scaunul tau de acasa.

Al doilea risc: riscul de neplata. Dobanzile sunt foarte mari, termenele scurte, se plateste tot o data.

Al treilea risc: riscul de obisnuinta. Cand stii ca in cateva minute ai bani, risti sa nu mai fii atent la bugetul personal, la dramuit cheltuielile.

Acest articol a fost citit de 237 vizitatori.


GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551