Credite prin societati nebancare

Selectam aici ofertele cele mai bune de credite prin societati nebancare: alege un imprumut IFN in functie de suma dorita, de perioada si de dobanzi. Comisioane zero, fara taxe ascunse, fara adeverinta.

Cu mare neplacere va anuntam: vine inflatia. Vor creste cursul de schimb, produsele si serviciile se vor scumpi. Vor creste si salariile, pensiile, dar nu in acelasi ritm. Ce luati acum dintr-un salariu, nu veti mai putea lua la anul din acelasi salariu, si nici macar daca vi se mareste salariul.

Descriere produse

Daca discutam despre obtinerea unor bani necesari, prin credit, de ce ati alege un credit prin societati nebancare? Nu recomandam asta, dar ne adresam in general persoanelor care nu au cu usurinta acces la banci. Daca nu va incadrati in acest segment, sigur ca bancile ofera credite mult mai ieftine. Important chiar: acum exista cateva banci care acorda credite cu adevarat rapide, unele chiar online: cititi articolul mai potrivit, credit rapid bancar.

Ce putem face? Mare lucru nu putem face, dar sunt cateva lucruri de care ne putem ingriji. In primul rand, pe cat posibil, sa avem cat mai putine datorii. Va mirati de ce spunem asta intr-un articol despre societatile ebancare? Da, normal, insa e ceva in plus: daca aveti investitii importante de facut, faceti-le acum. Nu lasati reparatiile casei sau imbunatatirile atat de necesare pe vremuri grele. Un imprumut obtinut de la una dintre aceste societati nebancare – IFN, va poate ajuta in anumite conditii.

Am inteles, au ramas aici cei care au nevoie sa apeleze la societatile nebancare pentru a face rost de bani. A doua intrebare asteptata: trebuie sa mergeti la sediul institutiei? Sunt mai avantajoase imprumuturile acordate prin contracte la distanta (Internet sau telefonic)? Merita sa fiti comozi, pentru unul sau doua drumuri? Mai ales ca daca afceti un drum, poate aflati mai multe detalii? Adevarul este ca nu aveti mare lucru de aflat iin plus fata de ce se gaseste pe orice site IFN: suma, dobanda, termenul de plata. Altceva nu va mai trebuie, pentru ca altceva nu mai exista la un credit pentru care apelati la societati nebancare.

Si acum incepem sa le luam pe rand.

credite rapide sau in rate de la societati nebancare

Mai intai, va intrebam: aveti nevoie de o suma mare de bani, pe termen mai lung? Sau va trebuie putini bani, rapid, sa zicem, pana la urmatorul salariu?

Sumele mai mari de la IFN sunt credite nevoi personale. Mai scumpe decat la banci, mai ieftine decat cele pana la salariu. Cele mai ieftine sunt clar si cele mai greu de obtinut (aprobarile se fac mai greu adica).

Pana la salariu insa, e altceva: un credit rapid nebancar. Daca sunteti nou in povestea asta, cautati repede creditele nebancare cu dobanda zero. Dobanda zero se da doar la primul contract cu acel IFN. Dar la ce trebuie sa fiti atenti: chiar daca e dobanda zero, daca intarziati cu plata sumei principale, vi se va calcula dobanda mare, si va inglodati rau de tot in datorii. Dar sa luati 1000 de lei, sa-i dati inapoi intr-o luna, fara un leu in plus fata de ce ati luat, e bine, nu?

Top societati nebancare

Credite nebancare in rate:

1. Credius – timpul mediu de aprobare al cererii este de cca 30 minute;

2. Ferratum rate – Credit rapid nebancar in rate;

3. Viva Personal – Linie de credit pe o perioada mai lunga decat mult mai cunoscutul Viva Credit pana la salariu.

Credite rapide IFN:

1. Viva Credit – Credite pana la salariu nevoi personale – printre cele mai vechi si fara probleme societati nebancare;

2. CreditFix – Imprumut nebancar rapid fara acte;

3. Ferratum Money – Credit de urgenta IFN cu dobanda promotionala;

4. CreditPrime – Dobanda 0 PLUS 10% bani inapoi pentru plata la timp a sumelor datorate;

5. TeleCredit – “prietenul la nevoie se cunoaste” – printre cele mai ridicate rate de aprobare a cererilor de imprumut;

6. ExtraSimplu – Imprumutul cel mai simplu fara garantii.

Nu va incarcam aici cu legaturi directe la aceste societati nebancare. Este de ajuns sa cautati in Google dupa numele companiei – asa cum l-am scris mai sus, si vedeti singuri tot ce va intereseaza, direct.

 

Acest articol a fost citit de 151 vizitatori.


GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551