Oferte bancare – rapid fara garantii

Oferte bancare la fel de bune ca cele IFN, si cu dobanzi ultra-accesibile. Oferte verificate, reale, simple, accesibile, online, ieftine.

Deja majoritatea imprumuturilor fara garantii din domeniul nebancar au acordare rapida (intre 1 ora si 2 zile maxim).

De asemenea, multe banci au inceput, in concurenta, sa scurteze timpul de acordare a imprumuturilor fara garantii.

Nu ai garantii. Nu iti permiti dobanda IFN. Ce te faci?

Daca ne raportam la costuri, si excludem ajutorul dat de familie sau prieteni, exista doar doua surse de finantare rapida ieftina: bancile si casele de amanet.

Acolo unde gasim oferte bancare asemanatare ca viyteza si ljeritate in acordare, ne intrebam de ce? Ce le diferentiaza totusi de IFN-uri? Cum isi permit sa dea imprumuturi la fel ca un IFN, dar mult mai ieftin?

Asa cum era de asteptat, raspunsul este simplu: conditiile de acordare legate in special de perioada de angajare si de nivelul minim al veniturilor. Cu alte cuvinte, bancile isi asuma mult, mult mai putine riscuri. De asemenea, bancile, lucrand cu rulaj financiar asigurat de catre depunerile constante ale clientilor, isi permit sa acorde imprumuturi pe perioade lungi sau foarte lungi. De exemplu, cel mai lung credit IFN obisnuit dureaza doi ani, ofertele de pana la 5 ani fara garantii fiind extrem de rare, bancile nici nu ofera pe perioade mai scurte. Ba mai mult, acolo unde legea o permite, banca poate da credit de consum cu sau fara garantii cu perioada de pana la 10 ani.

Documentele solicitate pentru credit bancar fara garantii

 • Act identitate (original);
 • Adeverinta de venit;
 • Ultima factura la utilitati;
 • Documente justificative privind veniturile incasate.

Cele mai “IFN” oferte bancare

Multe din paginile acestui site sunt dedicate, datorita ofertelor speciale ale acestora, institutiilor financiare nebancare.

Asa ca ne oprim acum atentia si asupra unor banci. Am trecut deja peste mirarea unor banci in acest departament al rapidelor, putem sa terminam cu facutul crucilor si sa vedme ofertele, da?

OTP Bank

Oferta: Imprumuturi rapide, fara garantii, pentru nevoi personale, cu aplicare online.

Toate acestea seamana foarte mult cu oferta unui IFN, doar ca dobanda OTP Bank este de doar 14.12%. Si asta la o acordare rapida – raspuns garantat in 24 de ore. Si totul fara garantii.

Anunt important de la OTP Bank:

“Pentru a putea utiliza serviciile OTP Bank România este necesar să vă actualizați datele personale sau ale companiei şi ale reprezentanţilor legali/convenţionali, în sucursală sau online, urmând instrucțiunile de mai jos.

Pentru persoane fizice este necesară actualizarea datelor personale referitoare la: angajator/ocupaţie, sursa fondurilor, număr de telefon, adresa de email sau act de identitate.”

Formular online (doar pentru clientii OTP Bank) – download: https://www.otpbank.ro/assets/pdf/formular_simplificat_actualizare_date_PF.pdf

CitiBank

O alta banca cu oferte la fel de bune ca cele ale IFN-urilor (sau chiar mai bune).

Imprumutul de nevoi personale de la CitiBank iti poate aduce pana la 60000 lei, cu o dobanda anuala de 13,99%, si:

 • Nu e nevoie sa vii la banca;
 • Documentatie redusa;
 • Aprobare rapida, in maximum 24h ore;
 • Un reprezentant Citi vine la tine si puteti alege impreuna cea mai potrivita varianta de creditare.

oferte banci - CitiBankPutin “can-can” despre CitiBank si alte banci americane. De curand s-a lansat in Romania cu mare tam tam First Bank, prezentata si auto-prezentata ca prima banca americana prezenta in Romania. In afara faptului ca, intrand prin achizitionarea Piraeus Bank, au devenit in fapt o banca romaneasca, ne intrebam: ce facem cu CitiBank? Citi s-a deschis in New York, acum mai bine de 200 de ani. De peste 20 de ani exista si CitiBank in Romania.

Atunci, cum poate Fisrt Bank sa spuna ca e prima banca americana de la noi?

Raspunsul este simplu: simplu, printr-un artificiu: CitiBak Romania este in fapt o sucursala a Citibank Europe plc, Dublin, Irlanda. Deci CitiBank Romania, parte a imensului si multisecularului grup american, este de fapt o “banca irlandeza”.

Apropo, First Bank tocmai a cumparat si Leumi Bank, se misca repede americanii din america. Ca de americanii din Irlanda, sincer, nu am mai auzit nimic de cam multa vreme. Daca nu scriam acum acest articol pe oferte bancare rapide, cred ca se faceau 5 ani fara sa stiu nimic..

Alte oferte bancare de credit rapid

Informatiile de mai jos provin de pe site-ul “Imprumuturi Rapide – Urgent Credit” (https://www.imprumut-urgent.ro/Ro/credit-rapid.html), text scris de “Fonduri Proiecte”.

Ce alte banci, in afara de OTP Bank si CitiBank mai ofera acum credite in regim cu adevarat rapid? Lista ests scurta, dar mult mai lunga decat era acum cativa ani:

 • ING Bank;
 • Idea::Bank;
 • Banca Transilvania;
 • Patria Bank.
Acest articol a fost citit de 73 vizitatori.


GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551