Procedurile nebancare standard

Institutiile Financiare Nebancare care ofera imprumuturi rapide nebancare destul de usor, fara probleme, fara complicatii.

Aveti nevoie de bani urgent? Aveti la dispozitie doua posibilitati sa rezolvati problema: fie casele de amanet, fie Institutiile Financiare Nebancare. Bancile, chiar daca au inceput sa afirme ca acorda imprumut rapid in 24 de ore, de fapt sunt 24 de ore de la completarea actelor, iar actele sunt multe.

Trebuie sa stiti ca imprumuturile nebancare nu va ofera surprize de genul comisioanelor ascunse, vei avea de plata doar rata imprumutului, acordarea acestuia facandu-se rapid. Rata este fixa pe toata perioada imprumutului. Veti stii de la inceput cat aveti de platit.

Obtineti banii rapid, in 48 de ore. Fara birocratie (se va completa un singur formular). Fara cozi la ghiseu: atat acordarea imprumutului cat si plata ratelor se fac la dvs acasa.

Cum obtin un imprumut nebancar? Cum accesez un imprumut rapid?

Cel mai rapid imprumut nebancar pe termen lung (nu din cele online pana la salariu) pe care il poti obtine usor si cat se poate de sigur este cel de la Provident, unde in 48 de ore poti obtine banii acasa. Poti solicita un imprumut nebancar urgent de la Provident intre 400 si 3500 RON. Vei avea de platit o rata fixa de 16 RON/saptamana. Acesta este ceea ce se cheama “creditul la domiciliu” si este in circuitul pietii o forma de imprumut nebancar urgent.

Romanii au incredere in Institutiile Financiare Nebancare de la care obtin imprumuturi rapide, in ciuda dobanzilor mari proacticate de aceste societati non-bancare, desi acestea ofera percep si dobanzi uriase, dobanzi ce pot ajunge sa dubleze valoarea initiala a creditului.

De exemplu, la Provident pentru un credit de 3000 de lei, ai de rambursat 5500 lei, daca optezi pentru serviciul de gestionare la domiciliu a creditului. La Cetelem, pentru aceasi valoare a creditului, de 3000 de lei, ai de rambursat cca. 3900 de lei, pe aceeasi perioada.

Cine recurge la imprumuturile nebancare urgente? Evident ca romanii care nu indeplinesc conditiile bancilor si cei care au fost trecuti pe lista de rauplatnici (Biroul de Credite).

Cauti sa iei un imprumut rapid nebancar?

Avand in vedere ca pe langa conditiile draconice impuse de banci pentru a putea sa obti un credit, mai intervine si dobanda destul de mare, romanii au inceput sa fuga de creditele bancilor. Sunt atatea povesti cu banci, aflate de la cunoscuti, prieteni, de pe internet, cu cei ce au accesat un credit la vreo banca, incat lumea este circumspecta si prefera sa rabde decat sa aiba de-a face cu bancile.

creditele nebancare nu se pot acorda pe 10 ani, doar cele bancareIn acest climat nepropice bancilor, creat si cu ajutorul statului roman si implicit al Bancii Nationale, care a permis acordarea de credite cu buletinul si celui ce nu avea dupa ce bea apa, profiturile Institutiilor Financiare Nebancare s-au marit substantial. Intre timp regulile s-au strans din nou, conditiile au devenit din ce in ce ai dure, reglementandu-se aproape toate aspectele. De la durata (pe nevoi personale, maxim 5 ani, exceptii la credite 10 ani), pana la gradul de indatorare si dobanda maxima.

Chiar daca dobanzile practicate de Institutiile Financiare Nebancare sunt bani, totusi, aici oamenii gasesc o atitutine mai putin ostila, o atitudine de respect si intelege, cel putin pana se semneaza contractul, caci, din pacate, povestile teribile de viata au aparut si in “lumea” imprumuturilor nebancare”.

IFN-urile, singurele care mai acorda credite si respect!

Romanii care nu reusesc sa se mai imprumute de la banci au ales sa apeleze la institutii financiar-nebancare (IFN-uri). Acestea imprumuta sume mult mai mici dar la costuri foarte mari, fiind de multe ori comparate cu camatarii – DAE anual poate atinge si 227%. Exista insa doua avantaje: disponibilitatea de a da bani (avantajati si de faptul ca acorda credite de maximum 9.000 lei) si numarul mic de acte cerute (nu se supun in toata lista normelor de creditare impuse de BNR).

Simplificand, puteti obtine bani urgent, insa, pe cat de facil este sa luati un imprumut nebancar urgent, pe atat de greu este sa rambursezi un astfel de imprumut, datorita dobanzilor foarte mari, practicate la aceste produse financiare de catre Institutiile Nebancare.

Acest articol a fost citit de 58 vizitatori.


GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551