Refinantare credit ipotecar

Scade-ti rata lunara cu pana la 35% la imprumutul in curs printr-o refinantare credit ipotecar in conditiile noilor oferte bazate pe IRCC 2019, fara sa mai depinzi de ROBOR.

Cine a avut un credit stie ce conditii grele am avut de suportat. Cine a avut mai multe credite, stie si mai bine. Dar cine a facut cu adevarat pasul important la timp: reducerea ratei lunare printr-o refinantare?

Refnantarea nu este un credit nou. Nu inseamna costuri in plus, alte rate, mai multe rate sau orice mai greu. O refinantare credit ipotecar inseamna schimbarea imprumutului vechi cu unul nou.

Avantaje refinantare

  1. refinantare credit ipotecarScaderea dobanzii
  2. Desprinderea dependentei de un indice in permanenta crestere (ROBOR).
  3. Recalcularea asigurarii, cu scaderea primei lunare de plata.
  4. Strangerea mai multor rate intr-una singura (unde este cazul).
  5. Obtinerea unei sume in plus, fara cresterea ratei (cand valoarea ipotecii o permite).
  6. Dosar rezolvat direct de catre banca fara documente cerute din nou sau in plus.

Efectul ratei noi la dobanda

In fiecare an, sau chiar mai des, apar oferte noi, mai avantajoase decat cele de dinainte. Astfel, refinantand, treci de la dobanda veche, mai mare, la cea noua, mai avantajoasa.

La fel, apar banci noi, fiecare cu oferte foarte bune la inceput, pentru a atrage clienti noi. Puteti beneficia de omentele propice.

Se adauga, fata de ani din urma, facilitati noi. De pilda, daca primiti salariul in contul unei banci, primiti reduceri mari la dobanda pentru creditele obtinute de acoolo.

Cu titlu de exceptie, prin legislatia specifica, imprumuturile vechi de consum garantate cu imobil pot beneficia de o oferta speciala: refinantare credit nevoi personale fara ipoteca pe 10 ani.

Efectul eliminarii ROBOR

Prin efectul legii noi din 2019, ROBOR este inlocuit de un indice nou – IRCC (Indicele de Referinta pentru Creditele Consumatorilor). IRCC are o valoare mai mica decat ROBOR, si este mai stabil. Economistii prevad ca acest indice nu va creste la fel cum crestea ROBOR. Si cel mai important lucru, IRCC nu mai depinde atat de mult de dorintele bancilor.

Optimismul este bun, dar nu exagerat: daca apelati la o refinantare credit ipotecar pe IRCC, nu scade spectaculos dobanda. Dar cumuland toti factorii, expusi deja mai sus, castigul final poate fi foarte bun.

Oferte 2019

Mai jos grupam cele mai interesante oferte din aceasta categorie, dar va recomandam sa nu va feriti de bancile mai mici sau mai putin cunoscute. Teama nu are ce sa caute: legea va apara, si va apara direct, prin intermediul Autoritatii pentru Protectia Consumatorului.

Refinantare credit ipotecar ING

Refinantarea presupune sa obtii un nou credit din care sa iti achiti creditul sau creditele pe care le ai deja. Economia de piata nu sta niciodata pe loc, se dezvolta, rezolva probleme, evolueaza. La fel si rata si conditiile creditelor. Daca esti atent si iti refinantezi creditele la momentul potrivit poti sa salvezi din costuri si sa ramâi si cu bani in buzunar.

Refinantare credit ipotecar BCR

Oferta de refinantare beneficiaza de costuri avantajoase – dobanda fixa promotionala nu este conditionata de alti parametri (valoarea creditului, virarea salariului, acordarea unei sume minime, etc), ea fiind aplicata tuturor clientilor care detin credite in derulare la alte banci. Pot fi refinantate orice credite de la alte banci (inclusiv carduri de credit si facilitati de descoperit de cont) printr-un credit Divers BCR in lei, indiferent de moneda in care acestea au fost acordate initial.

Refinantare credit ipotecar Banca Transilvania

Banca Transilvania lanseaza o campanie destinata persoanelor fizice, care doresc sa isi refinanteze la BT creditele in euro sau lei, contractate de la alte banci. Banca returneaza clientilor echivalentul unei dobanzi, in puncte Star BT – la aniversarea de un an a imprumutului de la Banca Transilvania si acorda pana la 100 de lei in puncte de puncte Star BT – la contractarea creditului. Promotia este valabila pana in data de 31 august a.c.

Refinantare credit ipotecar Raiffeisen

Mai multe credite deodata sunt greu de tras dupa tine. Prea multe rate lunare, prea multe drumuri la banca, prea multe obligatii financiare, dobanda prea mare… E timpul sa te eliberezi de stresul administrarii lor! Aduna-ti toate creditele intr-unul singur, mai avantajos, Flexicredit Integral. Obtii o rata lunara unica, cu pana la 70% mai mica decat suma ratelor platite la creditele anterioare!

Refinantare credit ipotecar BRD

Creditul de refinanţare iţi permite gruparea unuia sau a mai multor credite pe care le ai la mai multe banci,indiferent de moneda sau daca au fost contractate pe numele tau sau al soţului/soţiei. Poţi refinanţa toate tipurile de credite (imobiliare/ipotecare, de nevoi personale, cardul de credit, descoperitul autorizat de cont) folosind unul dintre produsele BRD dedicate.

Refinantare credit ipotecar IFN

OFERTA PENTRU REFINANTARE CREDITE EASY CREDIT?

Prin oferta de refinantare, Easy Credit facilieaza accesarea creditului in scop de refinantare, prin negocierea costurilor creditului si suportarea cheltuielilor necesare semnarii, totul in conditii mult mai avantajoase pentru dumneavoastra.

 

Acest articol a fost citit de 170 vizitatori.


GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551