Credite de nevoi personale pe termen lung

Vrei sa platesti o rata lunara mult mai mica la imprumuturile tale? Ai nevoie de o oferta tip credit refinantare credite de nevoi personale pe termen lung. Un credit pentru nevoi personale nu poate depasi termenul maxim de 5 ani. Logic deci, nici refinantarea nu poate sa depaseasca aceasta limita de timp. Nu conteaza daca e a unuia sau a mai multor asemenea credite. Dar… exista cateva exceptii.

Nu complicam inutil textul acesta cu descrierea exceptiilor legale. Cert e ca exista si ca pot duce un credit de nevoi personale sa sara de cei 5 ani maxim, pana la 10 ani,. Am scris deja in detaliu despre asta. Va recomand sa sariti la textul respectiv. Adica, sa cititi paragraful referitor la situatiilor in care se poate refinanta cu termen lung. Apoi veti fi retrimis aici pentru ofertele specifice pe care le-am gasit. Deci salt scurt la: Situatii refinantare nevoi personale pe termen lung – credit nevoi personale 10 ani. E bine sa cititi acel text, altfel va fi mai greu de inteles ce urmeaza aici. E scurt pasajul.

Bun, ati revenit aici. Sau nu ati avut nevoie de textul recomandat si doriti sa inaintati direct? Ok, dar inainte de descrierea ofertelor, incepem cu o precizare. Nicio banca nu specifica clar in oferta sa ca nu acorda credite de nevoi personale pe termen lung, fara ipoteca. De ce? Pentru ca situatiile sunt putine, rare si nespecifice.

Totusi, cel putin dintre bancile mari (primele 10), doar 3 au pe site in clar precizat ca fac refinantare speciala de pana la 10 ani pentru cei care se califica. Pentru restul de banci insa, cum spuneam, puteti oricand sa completati un formular de contact. Sau daca vreti un raspuns mai rapid, le faceti o vizita, si e foarte posibil sa primiti o oferta pe loc.

Cele mai bune oferte credite nevoi personale 2019

Am spus ca trei banci specifica in clar ca ofera si imprumuturi de refinantare imprumuturi nevoi personale pe termen lung. Corect, doar ca una dintre ele doar face o precizare, ca “se poate”. Celelalte doua insa au oferte clare, la care se poate face calcul in simulatorul de credite. Vom prezenta mai jos in detaliu cele doua oferte la care avem date de analizat. Inca o data insa, pentru a nu incarca acest text, va recomandam serios sa faceti o comparatie cu costurile obisnuite ale unui asemenea produs.

Ce ar fi de comparat? Direfenta intre un imprumut in rate lunare si un credit fulger aprobat online. Pagina se va deschide in fila separata, deci nu veti iesi din acest articol, unde, va reamintesc, urmeaza ofertele speciale.

Dypa ce deja stim foarte bine si cine si cum poate apela la o refinantare a creditelor nevoi persoanale pe termen lung si fara ipoteca, si ne-am facut o idee despre care sunt conditiile si mai ales, dobanzile la acest tip de imprumuturi, punem pe masa ofertele gasite.

Refinantare nevoi personale pe termen lung

Oferte banci

Refinantare credite nevoi personale prin ING Bank

ING Bank, la sectiunea de imprumuturi noi, precum si in toate sectiunle de Refinantare credite, nu prezinta o oferta clara pentru acordarea sau refinantareea de credite pe perioade mai lungi de 5 ani. De ce atunci i-am inclus aici, spre deosebire de multe alte banci? Pentru ca la ING se prezinta totusi un text: “perioada de creditare poate fi extinsa pana la 10 ani daca refinantezi fara suma suplimentara creditele luate inainte de…”.

Daca tot ne-am legat de ofertele ING Bank, facem o noua paranteza, stim ca am facut multe din acestea, dar merita sa vedeti ceva foarte interesant: primul credit rapid bancar din Romania. Pentru prima oara, publicitatea facuta de banci in legatura cu acordarea rapida a creditelor isi gaseste corespondent in realitate.

Credit pe 7 ani Alpha all in 1

Asa cum tot spuneam mai sus, avem doua banci la care gasim pe site direct – calculator credite de nevoi personale pe termen lung. Prima este Alpha Bank. Este prima in lista noastra pentru ca am lasat cea mai ieftina oferta la final, dar asta nu inseamna ca oferta Alpha nu este valoroasa si avantajoasa.

Singurul neajuns la Alpha Bank este ca refinatarea lor, desi legal da dreptul sa mearga pana la 10 ani, ei se opresc la 84 de luni maxim, adica 7 ani. Dar tot e mai bine decat 5, in special pentru ca dobanda este buna si prin lungirea perioadei de rambursare, scade rata si automat cerintele de venit minim lunar sunt mai mici.

Deci analizam aici un credit pe 84 de luni (7 ani), destinat refinantarii imprumuturilor de nevoi personale contractate inainte de 31.10.2011, in suma totala de 90’000 lei, dobanda fixa si rate lunare egale. Oferta de dobanda este speciala pentru cei care primesc salariul in cont la Alpha Bank, sau sunt de acord sa faca aceasta o data cu semnarea creditului de refinantare.

Rezultatul simularii: dobanda – 12%, DAE 12.68%; rata lunara: 1’588.75 lei/luna. Cost total credit: 43’454.66 lei – adica imprumutati 90’000 lei, si platiti inapoi in total 133’454.66 lei.

Refinantare pe termen lung pentru nevoi personale la BCR

Am ajuns in sfarsit la cea mai buna oferta: am gasit-o la BCR. Un lucru bun, tinand seama ca BCR este banca cu cele mai multe filiale, peste tot in tara, si ca probabil cei mai multi dintre noi sunt deja clientii BCR, aceasta fiind cea mai mare banca romaneasca.

credite de nevoi personale pe termen lungBCR va poate face refinantarea creditelor de nevoi personale luate inainte de 31 octombrie ’11 pe perioada maxima, adica pana la zece ani. Nu vom face insa simularea aceasta, pentru ca nu am mai putea sa facem comparatia extrem de utila cu cealalta oferta, cea de mai sus, a Alpha Bank. Deci calculam tot 90’000 lei, tot pe 84 de luni, si la fel, cu dobanda fixa, rata lunara egala si salariul primit in cont la BCR prin conventie.

Ce ne iese din calcule: dobanda este de 8.99%, cu DAE final de 9.37%. Poate la prima vedere, DAE de 9.37% al BCR, fata de 12.68% de la Alpha, e mai bun dar nu cu cine stie cat. Stati sa vedeti cat inseamna asta in bani. Rata lunara la BCR – pentru aceeasi bani si aceeasi perioada, este de 1’447.56 lei. Ati inteles? Cu 141.19 lei mai putin pe luna. Luna de luna, timp de 7 ani, aproape un milion si jumatate de lei vechi, economisiti, pentru absolut acelasi lucru.

Deci cea mai buna oferta de credit refinantare nevoi personale pe termen lung este clar cel de la BCR. De ce insa e bine sa nu uitati de oferta Alpha Bank? Pentru ca nu se stie niciodata care sunt conditiile de aprobare a dosarelor, nu strica sa aveti o oferta in rezerva.

Oferte nebancare

Va intrebati de ce oare discutam despre sistemul nebancar intr-o discutie legata de sistemul de credite de nevoi personale pe termen lung? Se stie doar, IFN-urile se limiteaza fie la imprumuturi pe perioade foarte scurte, fie, in foarte rare cazuri, merg pana la maximul cunoscut ca reglementare – respectiv 60 de luni. Ei bine?

Ei bine, e bine, am iesit din zona noastra obisnuita de analize, si am intalnit un sistem pe cat de vechi si de cunoscut candva, pe atat de nedreptatit astazi in lumea informatiilor: Casele de ajutor reciproc. Ce sunt acestea de fapt? Simplu: Institutii Financiare Nebancare cu statut special. Ce este special? Pe de o parte, pot avea acces la serviciile lor doar cei care au calitatea de membru. Da, trebuie sa te inscrii si sa platesti partea ta din capitalul social al CAR-ului. Pe de alta, accesul la credite este foarte simplu, acceptanduse numeroase exceptii de la reglementarile pe care trebuie sa le respecte bancile si celelalte IFN-uri.

Cele mai de luat in seama exceptii? Exact cele care ne dor cel mai tare: cota de indatorare si perioada creditului. Exact, la CAR se pot acorda credite unde rata este mai mare decat la banci, iar perioada poate depasi cei 5 ani! Cum nu este necesara nicio dovada a modului de utilizare a imprumutului, si cum CAR-ul este un IFN la baza, putem spune fara teama ca am gasit creditul nebancar de nevoi personale pe termen lung!

Acest articol a fost citit de 1,249 vizitatori.


GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551