Vacanta pe credit

Vacanta frumoasa, simpla dar de calitate, totul platibil in rate lunare pana la vacanta de la anul. Vacanta pe credit. Ce spuneti, va intereseaza? Ar fi culmea sa nu va intereseze. Normal ca va intereseaza. Dar intrebarea e: cat costa?

Ei aici e aici. Depinde cat de mare e diferenta intre posibilitati si pretentii. Daca aveti salariul minim pe economie, poate e de ajuns o vacanta de 5 zile la Venus, sau Eforie Sud. Asta nu costa mult, mai ales la pensiuni, asa ca nici nu e nevoie de cine stie ce credit mare. Iar un credit mic nu costa mult. De ce? In special pentru ca il puteti lua de la banci. Dar daca vreti in Maroc, sau la Mamaia.. alta devine povestea. Banca n-o sa va dea atatia bani, asa ca ajungeti la un IFN. Si gata, v-ati ars rau si la dobanda, nu doar la suma mare.

De ce vacanta pe credit?

vacanta pe credit De ce? Pai am spus deja. Pentru ca e al naibii de greu sa strangi, sa pui bani deoparte. Pentru ca e tentant sa-ti iei tot salariul si sa dai o fuga la mare. Dar ce faci dupa aia? Ajungi sa te imprumuti in stanga si in dreapta. Nu mai iesi din datorii, si pana la urma, crede-ma, tot pe la vreun IFN ajungi.

Sau te gandesti ca te descurci cu bani putini. Pleci cu rezervare ieftina. Ajungi acolo, mananci salate de la aprozar. Pana scapi “la o pizza”. Dau si-o bere, merge si-a doua. Se racoreste afara, parca intra mai bine o baterie de vin. Sigur ajungi pana la urma si prin vreun club. SI gata treaba.

A doua zi stai pe plaja, c-o durere de cap. Stai cu Google pe ecran, cautand un credit nebancar prin telefon. Te-ai scos, nu? Asta da vacanta pe credit.. fortat.

Asa ca, nu-i oare mai bine sa te pregatesti din vreme, sa iti stii posibilitatile, sa faci un credit bancar decent, cu care sa achiti un pachet bun, eventual cu masa inclusa?

Oferte credit vacanta

Creditul de vacanta cu vacanta de la Garanti Credite de Consum: acum nu trebuie sa te mai gandesti la ce sa renunti ca sa ai bani de vacanta. Cu Creditul de Vacanta cu Vacanta ai toate sansele sa mergi acum acolo unde doresti.

Vacante in rate prin Paralela 45: Nu trebuie sa asteptati pentru a avea o vacanta de vis! Folosind un card de credit ING poti sa achiti vacanta dorita in 12 rate fara dobanda. Iata cea mai ieftina vacanta pe credit, daca folosesti cardul sa platesti rezervarea, apoi il lasi acasa.

Vacante cu plata in rate de la Christian Tour: Un drum pentru fiecare, catre fiecare vis – rezerva orice vacanta cu posibilitati multiple de a plati in rate.

Vacante in rate prin Agentiile TUI Travelcenter. Achita in rate cu cardurile de credit partenere: Cardul de credit EuroLine MasterCard sau CardAvantaj.

VACANTA IN RATE CU DOBANDA 0 PRIN ALLTUR SI ING: prin intermediul Alltur puteti beneficia de un Card de Credit de la ING si plata vacantei in rate lunare cu dobanda zero.

Cand nu este o idee buna?

Cand folosesti creditul ca pe un mijloc de ati organiza cheltuielile, este o idee buna. Cand cheltui mai mult decat ar trebui, nu este o idee buna deloc. Sau cand platesti comisioane si dobanzi mult prea mari.

Daca nu ai bani de vacanta, nu mergi in vacanta. Ai bani, dar preferi un flux de numerar curat, egal lunar? Atunci un credit ieftin este foarte bun. Si cum cu un card de credit potrivit, la agentiile mari, poti chiar achita in 12 rate lunare fara vreo dobanda… totul este bine. Daca nu va aruncati la mai mult decat puteti duce, desigur.

Pare simplu. Credit ieftin e bun. Credit scump nu e bun. Credit mare e rau. Of… Dar cat ar trebui sa coste o vacanta pe credit? Daca iesi in 12 rate la credit, rata nu ar trebui sa fie mai mare de 7% din castigul lunar. Simplu? Exemplu. Ai 2000 lei net salariu. Gasesti vacanta pe credit in 12 rate. Daca rata e mai mare de 140 lei, nu e bine. La 140 lei/luna, inseamna ca ai ~1680 lei pentru vacanta. Cateva zile. Dar castigi doar 2000 de lei, nu? Ce te-ai astepta.

Acest articol a fost citit de 55 vizitatori.


GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551